Het Entrepot

Het Entrepot is een creatieve vrijhaven die in dienst staat van jongeren. Een fuifzaal? Een creatief lab? Een atelierwerking? Een radiostation voor jongeren? Het Entrepot is wat jij ervan maakt.

Het is een cultuurhuis voor jongeren, met ruimte om te creëren, om te feesten, om te repeteren, te experimenteren en te ondernemen. Het Entrepot organiseert ook zelf events waarop jonge artiesten kansen en een podium krijgen, voor een publiek van andere jongeren. Spring eens binnen en ze helpen je op weg, met praktische info, de juiste contacten of een werkplek aan een democratische prijs.

Het Entrepot is actief op 4 locaties. Het voormalig douanegebouw in de achterhaven en de Factor Club in het centrum van de stad zijn dé plek om te feesten. Sinds 2017 heeft Het Entrepot er ook een atelierwerking mét vaste residentieplek op de Brugse Burg bij - De Tank - waar tientallen jonge kunstenaars een permanente werkplek hebben. Ook Villa Bota is een initiatief van Het Entrepot. De radiostudio, redactieruimte, opnamestudio, het videolab en de bar worden dagelijks ingepalmd door creatief en jong talent.

DSC04688

Als je creatief bezig bent in Brugge dan vind je automatisch wel een plekje bij het Entrepot of de Comma. De mensen daar zijn heel behulpzaam. Zij zien ook dat er in Brugge heel veel aan het gebeuren is, ook op artistiek vlak. Zij willen daar mee deel van uitmaken, net zoals ik deel wil uitmaken van dat deeltje dat Brugge zo cool maakt.

- Viktor

Foto: Jasper van het Groenewoud.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.