#QUARANTAINETIPS VAN HET ENTREPOT

Quarantaine, lockdown en #blijfinuwkot: win of verlies je dan tijd? En ben je dan creatiever of slaat de verveling toe? Het Entrepot vraagt aan jonge Bruggelingen hoe ze deze periode nuttig (?) besteden.

#Quarantainetips van Griet Vangaever
Griet Vangaever (25) is productiemedewerker bij Het Entrepot en organiseert samen met illustrator Frieke Verlé creatieve kunstkampen met hun organisatie Het Witte Doek.

#Quarantainetips van Julie Blanckaert
Julie Blanckaert (29) is zelfstandig meubelmaker onder de naam Oekaf en productiemedewerker bij De Batterie, een organisatie die participatieve kunstprojecten op poten zet.

#Quarantainetips van Billie Billiet
Billie Billiet (22) loopt momenteel stage bij Het Entrepot als videomaker. Tijdens de quarantaine werden zijn videoprojecten in de aanloop van het uitgestelde URB-festival stilgelegd. Nu maakt hij "covid vlogs" waarin hij jonge Bruggelingen in beeld brengt tijdens de lockdown.
👉 Covid vlog #1
👉 Covid vlog #2
👉 Covid vlog #3

#Quarantainetips van Brecht Vanhoutte
Brecht Vanhoutte is Tank-resident en studeert film aan Sint-Lukas in Brussel. Hij keerde terug naar Brugge om in quarantaine te gaan en volgt lessen vanop afstand.

#Quarantainetips van Aïsha Baert
Aïsha Baert (22) is studente aan VIVES Hogeschool Brugge en al twee jaar lid van jongerenplatform Soundcast (Concertgebouw Brugge). Tijdens de quarantaine heeft deze creatieve chaoot plots een giga gat in haar planning en knutselt dan thuis maar wat verder. Gelukkig vond Aïsha tussen het knutselen door nog de tijd om haar acht top-tips te delen, meer daarover lees je hier!

#Quarantainetips van Davy Denduyver
Davy Denduyver (27) is grafisch ontwerper en art director met een atelier in De Tank. Je kent hem natuurlijk van zijn design voor URB-festival en Open Ateliers in De Tank. Naast zijn werk als ontwerper heeft hij ook zijn eigen kledingmerk Lost In The World en is hij medeoprichter van Studio Dada.

#Quarantainetips van Maria Vandeghinste
Marie Vandeghinste (21) is studente Kunstwetenschappen aan de UGent en loopt momenteel stage bij MOOOV. Je kent haar misschien wel van PLATFORM, een van de jongerencollectieven die tijdens URB-festival mee de Stadsschouwburg op z'n kop zetten.

#Quarantainetips van Tim Theo Deceuninck
Tim Theo is fotograaf en heeft een atelier in De Tank.

#Quarantainetips van Emanuelle Crutelle
Emanuelle is student aan het kunsthumaniora in Brugge. Je vindt haar vaak terug in het skatepark aan Het Entrepot, maar tegenwoordig meer thuis dan anders.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.