Over Jong Volk

Jong Volk is een online contentplatform voor Brugse jongeren. Met Jong Volk willen we tonen dat Brugge leeft, dat de stad meer is dan een historisch centrum en dat heel veel jongeren met interessante projecten bezig zijn en boeiende verhalen te vertellen hebben.

Op allerlei manieren brengen we die verhalen in beeld, samen met jonge creatievelingen. Een podcast rond klimaat opstarten, een videoreeks maken over de favoriete hangout-plekken van Brugse jongeren, een zot idee dat je concreet wil maken? Jong Volk is de place to be.

Dit platform is dé plek waar dat al die ideeën, verhalen projecten een zichtbare plaats krijgen en vanwaar ze gedeeld kunnen worden!

INFO JONG VOLK

"Youngs Ones" - jongeren van alle slag zoeken hun weg in en door Brugge. Iets houdt hen bezig, boeit hen, doet hen actie ondernemen / "Hangouts" - in deze serie verzamelen we de favoriete plekken van jong Brugs volk / "Podcar" - een podcastreeks waarin creatieve toppers aan het woord zijn over hoe ze de methodes en werkwijzen in hun vakgebied hanteren!

Bloempotcast II 1

"Bloempotcast" - Jan-Willem, Sarah & Noa verzamelen verhalen van duurzame Brugse jongeren

Wintergloed qmq

Jong Volk tijdens Wintergloed!

Is er een verhaal dat je wil vertellen? Een project dat we mee in beeld kunnen brengen? Of heb je een ander idee Let us know via hallo@jongvolk.be!

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.