Over Jong Volk

Jong Volk is een online contentplatform voor Brugse jongeren. Op dit platform willen we tonen dat Brugge leeft, dat de stad meer is dan een historisch centrum en dat heel veel jongeren met interessante projecten bezig zijn en boeiende verhalen te vertellen hebben. Op allerlei manieren - via podcasts, video reeksen, interviews, illustraties, … - brengen we die verhalen in beeld, samen met jonge creatievelingen.

Een podcast rond klimaat opstarten, een videoreeks maken over je favoriete plekken, via interviews andere jongeren een stem geven, een eigen verhaal dat je naar buiten wil brengen? Dit platform is dé plek waar al die ideeën, verhalen en projecten een zichtbare plaats krijgen en vanwaar ze gedeeld kunnen worden.

Ben jij jong volk ... met zin om te schrijven, filmen, illustreren, fotograferen, ...?

De content die we via jong volk publiceren, wordt gemaakt én geselecteerd door jongeren in Brugge. Met jong volk willen we op die manier jonge creatievelingen de kans geven om te experimenteren met storytelling en contentcreatie. Heb je zin om mee verhalen in beeld te brengen? Laat dan zeker van je horen :)

Wat je precies doet en wanneer, dat kies je zelf. Je hoeft je dus niet per se voor een langere periode te engageren. Er zijn altijd leuke opdrachten gepland, maar we luisteren even graag naar jouw eigen ideeën. We zoeken vooral jongeren die veel zin hebben om creatief aan de slag te gaan, ervaring is geen vereiste. Wij voorzien ook een vergoeding per opdracht.

Heb je echt ambitie om door te groeien in fotografie of videografie? Dan brengen we je graag in contact met ons netwerk aan opdrachtgevers in Brugge!

3 Y JONGVOLK Cato Crevits 86

Heb je een idee of een vraag, laat het ons weten via hallo@jongvolk.be!
Team Jong Volk is alleszins benieuwd om je te ontmoeten :)
Luka, Jasper & Arno

Jong Volk is een project van Brugge Plus.
Lees ons jaarverslag voor meer info!

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.