yanick: #DUUR staat voor een onbetaalbaar zelfvertrouwen

Met een humoristische knipoog naar dure merken, staat onze kledij van #DUUR voor een onbetaalbaar zelfvertrouwen. Een zelfvertrouwen dat je bijstaat in het najagen van je stoutste dromen, het ontdekken van jezelf en positief denken, elke dag opnieuw!

- Yanick

#DUUR is het kledingmerk van model, danser én gym fanaat Yanick Boerjan. Het verhaal achter zijn kledij heeft alles te maken met hoe Yanick zijn ervaringen als onzekere en ongelukkige tiener probeert om te zetten in een inspirerend verhaal. Voor hem heeft kledij en het positieve effect die dat kan hebben op je mindset, een heel erg belangrijke rol gespeeld.

Als tiener was Yanick heel erg onzeker. Hij had het gevoel dat hij nergens thuis hoorde en een onaantrekkelijk buitenbeentje was. Op 17-jarige leeftijd kwam het zo ver dat hij in een depressie belandde en het leven voor hem eigenlijk niet meer hoefde. Na een poging tot zelfmoord werd hij voor een tijd opgenomen in een psychiatrische instelling en kreeg hij daarna wekelijks professionele hulp. Van dat moment af aan begon zijn zoektocht naar zichzelf, naar wat hem gelukkig maakt en en wat er voor zou zorgen dat hij zelfvertrouwen zou winnen.

Hoe in de jaren daarna #DUUR ontstond en welk traject Yanick nog verder heeft afgelegd, dat lees je uitgebreid op zijn site. Ga ernaartoe, het is inspirerend mooi!

Grote bestanden voor afdruk DUUR0006 min
Tekst & foto: #DUUR.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.