RENEE HERLEEF X WOUTER

Mijn droom is om van fotografie mijn beroep te maken. Ik heb nooit een opleiding gehad als fotograaf, maar heb wel veel geleerd van mijn grootvader. Ik bracht uren samen met hem door en hij leerde me hoe belangrijk het is om een eigen stijl uit te werken. Op mijn 16 jaar heb ik dan mijn eigen camera aangekocht en daarna ben ik beginnen zoeken naar projecten waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Zo ben ik eerst in de kunstbende terecht gekomen en daarna ben ik nog in het vrijwilligercollectief van Brugge Leeft actief geweest. Dat is echt de basis geweest voor mij, een soort leerschool. Ik heb er zoveel ervaring kunnen opdoen, zoveel verschillende events mogen fotograferen en op die manier echt mijn eigen stijl kunnen ontwikkelen.

Nightlife, portretfotografie, trouwfeesten - ik fotografeer dan wel altijd mensen - maar zonder die variatie zou ik niet kunnen.

- Wouter (Seetru Photography)

Wouter

Illustratie: Renée Eelbode.
Maak kennis met Renée Eelbode – aka Renée Herleef – tekenares en verhalenverzamelaarster met een wel héél nieuwsgierige blik. Met de vraag “Vertel me eens, wat is jouw droom?” krijgt ze mensen aan het praten. Renée’s eigen droom: zoveel mogelijk portretten tekenen en zoveel mogelijk verhalen horen. “Ik geloof graag dat het uitspreken van een droom misschien wel de eerste stap richting realiteit is…

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.