RENEE HERLEEF X MEHDI

Ik ben Mehdi en ik heb 5 dromen. Ik wil mijn diploma elektriciteit halen, daarna nog een jaar specialiseren en dan verder studeren of beginnen werken als zelfstandige of bij een bedrijf. Ik wil perfect Nederlands, Frans en Engels leren spreken. Ik wil mijn rijbewijs halen. Ik wil de Belgische nationaliteit krijgen. Ik wil mijn familie terug zien, naar hen gaan of hen naar hier halen, maar dat kan niet zonder dat ik de Belgische nationaliteit heb.

Mehdi

Ik woon helemaal alleen en voel me soms wel eenzaam. Ik vind het niet altijd even leuk. Er komen wel vaak vrienden van school langs om samen voetbal te kijken. Ik babysit ook soms op de zoon van Sarah. We kaarten, spelen buiten basketbal en ik lees soms verhalen voor, dat helpt om Nederlands te leren.

- Mehdi

Mehdi3

Illustratie: Renée Eelbode.
Maak kennis met Renée Eelbode – aka Renée Herleef – tekenares en verhalenverzamelaarster met een wel héél nieuwsgierige blik. Met de vraag “Vertel me eens, wat is jouw droom?” krijgt ze mensen aan het praten. Renée’s eigen droom: zoveel mogelijk portretten tekenen en zoveel mogelijk verhalen horen. “Ik geloof graag dat het uitspreken van een droom misschien wel de eerste stap richting realiteit is…

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.