RENEE HERLEEF X RODRIGO

Rodrigo is één van de drijvende krachten achter Colada en is zelf ook kunstenaar. Maker én organisator dus. Binnenkort zijn de organisatie skills van Colada opnieuw te spotten... Ze werken mee aan URB 2020 waar ze begin april met een aantal jonge, creatieve collectieven de stadsschouwburg inpalmen. Blokkeer 10 en 11 april al maar in die agenda's !!!

Mijn droom is om artistiek succesvol te zijn, maar ook om een plek te creëren in Brugge waar anderen creatief aan de slag kunnen en hun werken kunnen exposeren. Er zijn wel een aantal coole plaatsen, maar om altijd dé plek te vinden die bij jouw concept past, dat is moeilijk.

- Rodrigo

78765101 2492402457638524 2463128113207312384 o 1

Foto: Brecht Vanhoutte.

Mijn ideale galerij is geen “white cube”. Wel één of ander groot magazijn, waar iedereen zomaar kan binnenlopen. Toegankelijkheid vind ik heel belangrijk. Met Colada vind ik dat we al een goeie stap zetten in die richting. Evenementen organiseren op speciale locaties, daar exposities in verwerken die toegankelijk zijn voor iedereen, mensen samenbrengen."

- Rodrigo

Rodrigo

Illustratie: Renée Eelbode.
Maak kennis met Renée Eelbode – aka Renée Herleef – tekenares en verhalenverzamelaarster met een wel héél nieuwsgierige blik. Met de vraag “Vertel me eens, wat is jouw droom?” krijgt ze mensen aan het praten. Renée’s eigen droom: zoveel mogelijk portretten tekenen en zoveel mogelijk verhalen horen. “Ik geloof graag dat het uitspreken van een droom misschien wel de eerste stap richting realiteit is…

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.