MATHIAS - LET'S GET THIS PARTY RESTARTED

Mathias seads

"Biomodd [BRG13] was een tentoonstelling van het internationale collectief SEADS. Een collectief van kunstenaars, activisten, wetenschappers en ingenieurs die zich verdiepen in de fusie van technologie en biologie. Op de zolder van het Sint-Janshospitaalmuseum hebben zij, samen met de Brugse bevolking, een kunstinstallatie gemaakt die planten en technologie verbond. De gehele installatie werd gebouwd met gerecupereerd materiaal: computers, speakers, toetsenborden, maar ook oud tentoonstellingsmateriaal. Ik werkte op dat moment als BIS-stagiair voor Musea Brugge en heb het project van dichtbij mee opgevolgd."

"Met Kunstenal pogen we een laagdrempelig platform te zijn voor Brugse kunstenaars. We willen hen ondersteunen door enerzijds hen de mogelijkheid te bieden om tentoon te stellen, maar anderzijds willen we hen ook helpen richting financiële steun en atelierruimte. Elke donderdag proberen we met het team te lunchen aan de Tank, bespreken we nieuwe concepten en concretiseren we onze evenementen."

Imm018 25 A

Zussen Demuynck in De Republiek...

Imm015 21 A

"La Casita, een gezellig café met het beste personeel van Brugge dat je voorziet van heerlijke cocktails en tapas."

Imm016 23 A
Naalden

"De lockdowns zouden nooit hetzelfde zijn geweest zonder de fijne huisgenoten waarmee ik ons stulpje deel in de Naaldenstraat, van kop tot teen gekke mensen met een grote liefde voor elkaar."

Jin brugse vrije

"Ondertussen sta ik al drie jaar leiding bij JIN Brugse Vrije, een overkoepelende werking van het District Brugse Vrije. Alle laatstejaars van de scouts in Brugge zitten één jaar samen voor ze zelf leiding worden. Ze leggen contacten met andere scouts en genieten voornamelijk van hun laatste jaar als gastje. Op deze foto’s zie je de leidersploeg van JIN Brugse Vrije."

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.