JYTTE - LET'S GET THIS PARTY RESTARTED

"Sandy had op deze foto gezelschap van Manu, de hond van Snaaries, tijdens zijn dagelijkse wandeling. Ik sta op met Ini en breng haar naar school, maar begin dan pas om 10 uur met werken in de Snuffel. Dus tussenin heb ik tijd om te wandelen. Eigenlijk hou ik het meest van avondwandelingen aan zee, maar het weer zat daarvoor niet mee deze zomer…"

Imm008 11 A

"Het Waggelwater is onderdeel van mijn dagelijkse wandeling met Sandy, het vijvertje rond duurt maar een kwartier. Het is jammer dat je op de foto enkel de kikker ziet en niet hoort. Volgens mij zitten daar honderden kikkers, die zo veel lawaai maken."

Imm015 18 A

"Silke en Snaaries zijn twee van mijn beste vriendinnen. Ik kende Silke al heel lang en heb later Snaaries leren kennen, maar zij kenden elkaar tot voor kort nog niet. De eerste dag dat de horeca weer open mocht, had ik beslist om thuis te blijven, maar zowel Silke als Snaaries zaten met vrienden in De Republiek. Er was zo wat een misverstand tussen hen twee en daarover waren ze naar mij aan het sms’en. Silke is dan op Sara afgestapt, ze hebben het misverstand uitgeklaard, elkaar leren kennen, zijn heel de avond op draai geweest samen en sindsdien zijn ze heel goeie vriendinnen."

Imm018 22 A

"Toen de kappers weer open mochten - en ik dus weer kon beginnen in de Snip Chop Hooray - betekende dat ook dat ik weer kon gaan lunchen met vrienden op de middag. Dit was één van de eerste lunchdates, met Silke. Een wijntje en een spaghetti bij Punta Est."

Imm021 25 A

"Dit is een foto van een BBQ bij Julie. Het was de eerste keer dat we kleine baby Bobbie zagen. Je mocht eindelijk met meer mensen buiten zitten en het was zalig zonnig. Dat was gewoon een geweldige zomerse dag."

Imm000 2 A

"Bij deze foto kan ik eigenlijk niets anders zeggen dan dat ik de allergrootste doglover ooit ben. Er passeert geen hond die ik niet geaaid heb."

Imm005 8 A

"Ini heeft normaal krullen, maar ze houdt daar niet zo van. Dus af en toe brush ik haar haar dan eens. Met dat regenweer kon dat niet veel de afgelopen periode, hier dus een zeldzaam beeld!"

Imm009 12 A

"In Antwerpen, op het terras van een zalig Libanees restaurant “Middle Eats” - de grootste aanrader ooit!"

Imm006 9 A

"Deze foto’s noem ik: “van dikke party naar katerkopjes aan het ontbijt”. M’n beste maat is onlangs verhuisd naar Antwerpen, waardoor ik een ideaal excuus heb om eens vaker naar Antwerpen te gaan. Amber, een goede vriendin die ook fotografe is, werkt samen met hem en staat hier ook op de foto. De ene foto is genomen op zijn appartement als we “een beetje naar muziek aan het luisteren waren” hehe..."

Imm003 6 A

"De foto bij Kaffeenini is duidelijk de day after!"

Imm002 5 A

"Eli is één van mijn beste vrienden en werkt in De Republiek, hij poseert met Ini, m’n dochter, en met m’n nichtjes. Die drie zijn echt praktisch zusjes, die hebben zoveel aan elkaar. Ze wonen een straat van elkaar, gaan samen naar school, samen naar de circusschool,... Typisch dat zij er zo mooi op staan en Ini weer gekke bekken moet trekken!"

Republiek

"Oh Sandy! Ik zal een goed mopje verteld hebben dat hij zo zit te lachen..."

Sandy

"Genomen in m’n kapsalon, Snip Chop Hooray, de white cat, mét mondmasker… Een beetje een reminder dat het nog steeds nodig is om je mondmasker aan te doen hier."

Imm019 23 A

"Deze zomer hebben we niet veel zomerdagen gehad, maar als de zon schijnt dan ga ik graag naar het openluchtzwembad in Aardenburg. De kindjes - m’n dochter Ini, haar vriendinnetje en haar nichtjes - kunnen daar zwemmen en ik kan daar lekker in het gras liggen, working on that tan. Door corona moet je reserveren en is het dus ook veel rustiger dan anders, heerlijk."

Imm001 3 A

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.