MATHIAS

Vol blijdschap noem ik mij sinds dit jaar - 2021 - lid van de Brugse jeugdraad. Zelf ben ik buiten de jeugdraad actief als leider bij JIN Brugse Vrije. Dit is de scouts van het District Brugse Vrije (de koepel van Scouts en Gidsen Vlaanderen in Brugge) die instaat voor de opleiding van alle 17/18-jarigen tot volwaardige leiding.

Daarnaast ben ik ook lid van Kunstenal. Met deze organisatie willen we jonge Brugse kunstenaars ondersteunen en hen de kansen bieden om hun werken tentoon te stellen aan het grote publiek. Tot slot maak ik ook deel uit van het bestuur van Jeugdhuis Comma.

Mathias

De belangen en noden van Brugse jongeren mij nauw aan het hart, daarom zet ik me ook vrijwillig in voor verschillende projecten. Meer specifiek vind ik het belangrijk dat Brugge een plaats is waar jongeren zich artistiek kunnen uitleven en dat dit artistieke talent ook ten volle wordt geapprecieerd. Alsook dat Brugge een stad is die inzet op de vele jongerenorganisaties die zo veel werk leveren om de Brugse jongeren een vrijetijdsaanbod te bieden.

- Mathias

Illustratie: Renée Herleef.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.