SARA - LET'S GET THIS PARTY RESTARTED

"Ik ga héél graag eens uit eten en soms mag dat al eens een ‘specialleke’ zijn, zoals Dinner On The Lake! Het concept is supertof: je krijgt een viergangenmenu voorgeschoteld op een floating table – of gewoon een vlot dus – dat ingericht is als restaurant. Dit jaar lag dat vlot in Zuienkerke, waar ik dichtbij woon, dus die kans kon ik niet laten schieten. Het eten was zalig lekker, ik zou het meteen opnieuw doen."

Imm006 N6

"De #BruggelingenPalmenGentIn zou hier niet misstaan. Hier ben ik met Suleika – a cool chick uit Zwakkendamme-City – aan het wijnen bij Revue in Gent. Na een dagje soldenshoppen (of toch proberen) was dit onze laatste stop om even uit te blazen. Ze kon meteen ook haar nieuwe zonnebril laten shinen die ze via TikTok spotte en online op de kop tikte (zei ik al dat ze een cool chick is?)."

Imm001 N1

"Na een helse struggle om mijn rijbewijs te halen – lees: 2x falen én coronawachtrijen van hier tot in Tokyo – haalde ik EINDELIJK op 13 juli mijn rijbewijs!! Het meest gelukzalige moment (en mijlpaal) moest ik even vastleggen op foto. Apetrots op dat ene papiertje dat me heel wat meer vrijheid geeft én ook wel een beetje op mijn doorzettingsvermogen. Die dag staat zeker in mijn top 3 ‘beste zomermomenten’."

Imm000 N0

"Als het weer wat meezit of tussen de regendruppels door (thanks zomer 2021) ga ik graag wandelen in een parkje nabij mijn huis met mijn allerliefste huisdiertje, Milou. Ze is nu 2,5 jaar oud en is een echte rotverwende diva – spot de extravagante leiband met roze strik. Stiekem haat ze wandelen en ligt ze het liefst in de zetel, maar eens ze kan rondsnuffelen is ze die zetel eventjes vergeten. Als we thuiskomen wacht ze nog op haar koekje en zo is haar dag ook weer tiptop in orde."

Milou

"De Republiek is één van mijn vaste stekjes in Brugge om gezellig iets te gaan drinken. Ik hou van de sfeer die er hangt en de verschillende tapaatjes die je kan meepikken terwijl je aan het kletsen bent met je vrienden. Marie (op de foto) en ik zijn al best friends sinds we klein waren. Van de kleuterklas tot nu spreken we nog vaak af om bij te praten en de laatste roddels met elkaar mee te geven. Marie is mijn ride or die – ik zou ze voor geen geld van de wereld kunnen missen."

Wijnen

"Die foto is er zo leuk uitgekomen! Hier zijn Silke (links op de foto) en ik aan het genieten van een Pornstar Martini in The Night. Het was één van haar laatste avonden voor ze terug naar Kos vertrok waar ze werkt als reisleidster in een groot resort (#proud). We hadden net de hele dag samen doorgebracht – van ontbijten/brunchen tot de sluitingstijd van de cafés. Ik ga haar enkele maanden niet meer zien door haar werk, dus die dag was eentje om in te kaderen."

Pornstar martini

"Mijn zus en ik zijn best close en kunnen alles samen doen waaronder ook spontane lunchkes in leuke restaurants. Hier zaten we in De Grilloir (een grillrestaurant aan de rand van Brugge) die een lunch aan €18 aanbiedt. Superhandig als student om eens fancy te gaan eten zonder je bankrekening al te veel schade aan te doen. Tenzij je net zoals wij geen dessert of extra glaasje wijn kunt laten liggen #oops."

Imm002 N2

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.