ROBIN - LET'S GET THIS PARTY RESTARTED

"Met onze studentenclub De Zwoane organiseerden we de laatste activiteit van het jaar in Walibi. Omdat het de laatste activiteit was, probeerden we het geheim te houden voor de rest van de leden – als verrassing - maar blijkbaar kunnen die niet zo goed zwijgen. Toen we richting Walibi vertrokken, wist iedereen al wat de bestemming zou zijn. Weg verrassing, maar het was nog steeds een zalige dag.

Selectie 3

Bij aankomst namen we een groepsfoto met de mascotte die op iets meer uit was dan de foto alleen. Hij had nogal veel interesse in de vrouwelijke leden van onze club en vroeg hun nummer, maar het was best grappig haha.

We waren nu met een man of 13 op stap voor onze slotactiviteit. Tijdens het jaar doen we ook wekelijks enkele activiteiten en kan je ons vooral terugvinden op cantussen en in ons clubcafé De Kuppe in Brugge."

Imm001 14 A

"Op een zonnige dag in juni – toen het weer nog beter meezat – spraken we samen in de tuin van een vriendin af voor een verjaardagsfeestje. Voor corona mochten zo’n dingen niet, dus was het tof om nog eens met wat mensen af te spreken. Doordat de jarige een zwembad had, was er ruimte genoeg om ons eens goed uit te leven."

Selectie 1

"Om het einde van de examens te vieren trokken we eind juni naar Apéro Adios, een event van Brugge Studentenstad dat ik ook heb meehelpen organiseren. Ik was er die avond verantwoordelijke van de bar, maar tussen mijn shift door ben ik met mijn camera eens de sfeer gaan opsnuiven om wat foto’s te nemen van mijn (zatte) vrienden. Ik denk dat de avond voor hen best een wazige herinnering is… geslaagd dus!"

Selectie 2

"De praeses van de Sd’A (Brugse studentenclub) laten schrikken door de flits van mijn camera aan te zetten was ook hilarisch. Hij wist dat de flits eraan kwam en toch kon ik hem verrassen, hehe."

Imm005 20 A

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.