ROBBIE - Let's get this party restarted

"Het praesidium van studentenfanfare Ad Omnes staat op deze foto te blinken. Zo jammer dat het afgelopen jaar niet veel hebben kunnen repeteren en optreden. Normaal gezien repeteren we iedere dinsdag en treden we wel vaker eens op, misschien dat ik nog wel een beetje blijf hangen om dat in te halen… Het leukste optreden was nu een paar weken geleden tijdens een trouw. Een koppel dat ons niet kende, vroeg ons om op hun trouw te spelen en dat was toch eens een heel andere ervaring dan spelen op café, echt zalig. Op deze foto staan Margot (trompet), Bert (euphonium), Kimberly (klokkenspel), ik (slagwerk), Elise (bariton) en Evy (dwarsfluit)."

Ad omens

"Je ziet hier Ruben, Nigel, Martijn, ik, Laurens en Elise. We zijn al bevriend sinds het middelbaar, toen zaten we samen in het VTI in Veurne. Daarna zijn we samen naar Brugge gekomen en we zijn nog steeds een hechte vriendengroep. Op een rijtje zitten we daar de beste pita van Brugge te eten - te vinden op ‘t Zand. Het zijn de allergrootste pita’s, maar je moet wel lang wachten…"

Imm009 25 A

"Dit is op het terras van ons kot, gelegen vlakbij The Student Village en de Vesten, tijdens een zomerse bbq met klasgenoten. Ik heb vier jaar op dat kot gezeten, we waren daar samen met 8 studenten. Echt een chic kot, ik ga het missen. Dicht bij het centrum, dicht bij het station, toffe kotgenoten, …"

Imm007 23 A

"Een “crèmetje lekken” aan de zwaantjes, tijdens een blokpauze. Er waren niet veel warme dagen, maar als ze er waren, dan was het tijdens de blok - typisch. Als blokpauze gingen we vaak wandelen door Brugge. Hoe idyllisch het lijkt zo met de typische zwaantjes op de achtergrond, ik heb ook echt genoten van Brugge als studentenstad. Ik heb mij hier nooit verveeld en heb het ook echt zien veranderen in die vier jaar dat ik hier studeerde, er waren duidelijk steeds meer mogelijkheden voor studenten. Ik vond het ook echt zalig dat je zo snel zoveel mensen leert kennen: via de studentenclub, via Ad Omnes, via mensen op kot,...dat is volgens mij niet zo gezellig in andere studentensteden."

Imm005 21 A

"Deze foto is genomen tijdens één van onze vele zwem-uitjes naar LAGO OLYMPIA, ook bedoeld om onze studentenkilo's wat te beperken. Hoewel dat niet helemaal gelukt is, helemaal niet zelfs (lacht). Als je zou vergelijken met foto’s uit mijn eerste jaar studeren…"

Imm004 18 A

"Het was niet het mooiste weer op Apéro Adios, maar het was wel heel gezellig. Ik denk dat ik op élk evenement van Brugge Studentenstad aanwezig was. Ik studeerde afgelopen jaar af en als ik terugkijk op mijn studentenjaren kan ik wel zeggen dat ik er echt alles heb uitgehaald. Alleen op kot zitten, met netflix of om te gamen, dat is niets voor mij. Geef mij maar een avond met vrienden!"

Imm001 12 A

"Elise heeft deze foto genomen terwijl ik online mijn masterproef verdediging aan het doen was. Mijn ouders hebben ook meegekeken en ik vond dat wel fijn dat ze eens konden zien waar ik mee bezig ben. Ze vonden het goed gepresenteerd én hebben alles gesnapt, wat toch niet onbelangrijk is hé. Ik vond het zelf een heel leuk onderwerp en een heel leuke samenwerking met Martijn. Je kon ons regelmatig op het strand terugvinden waar we zandtransport opmeten en kijken hoeveel zand er richting de duinen waait. We wisten ook zeker dat ons werk niet zomaar in een kast zou belanden, dan ben je natuurlijk extra gemotiveerd."

Imm002 13 A

"Elise en Laurens gaan soms bloed geven, maar ik blijf normaal gezien mooi op afstand. Ik ben wel eens binnen geweest, maar na 5 minuten moet ik toch naar buiten gaan omdat ik licht word in mijn hoofd. Ik zorg voor de catering achteraf en ga wel om pizza’s!"

Imm003 15 A

"De Ambiorix is het clubcafé van studentenclub Sd’A waar mijn vrienden Pepijn, Arne en Kevin bijzitten. Wij waren vroeg klaar met onze examens, het ideale excuus om een terrasje te gaan doen. Wie houdt van dansen kan zeker in de Ambiorix terecht, maar voor goedkoper bier moet je oversteken naar de Pick."

Ambiorix

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.