NINA - LET'S GET THIS PARTY RESTARTED

"Op het terras van La Casita, samen met een vriendin, haar man en kindjes. Na zo’n zware periode als afgelopen jaar is het altijd leuk om een terras vol te zien natuurlijk!"

Terras la casita

"Emilie, my partner in crime. Zonder haar was ik er niet meer - fantastisch vrouwmens! We werken zo goed samen in La Casita. Ik heb het café nu 5 jaar en Emilie is er 3 jaar geleden bij gekomen. We kenden elkaar voordien niet, maar waren meteen een match made in heaven, zowel als vriendinnen als voor het werk. Ik vind dat echt héél leuk om met jonge mensen samen te werken, dus ik sta er echt op dat er jong volk blijft rondhangen in La Casita!"

Emilie

"Een uitstapje Antwerpen met mama, naar de tentoonstelling van Steve McCurry. Het was zo’n drukke periode met de verbouwing en de heropening van La Casita, maar toch was het zalig om eens een uitstapje te kunnen doen. Ik hou ook echt van fotografie, veel mensen rond me kunnen dat ook goed."

Imm014 20 A

"Net zoals de rest van de wereld ben ik beginnen padellen haha - the hype is real. Twee keer per week gingen we naar Azalea Tennisclub waar we ook een hele nieuwe vriendengroep leerden kennen. Sowieso is sporten voor mij heel belangrijk en ik vond het zo leuk om nieuwe mensen te leren kennen tijdens corona."

Imm011 17 A

"Met Sarah, mijn padelpartner, zo’n toffe madam. We hebben een WhatsApp-groepje - ‘de padel sletjes’ - met allemaal vrouwen van verschillende leeftijden. Nieuwe mensen leren kennen, daar haal ik zoveel energie uit."

Padellen

"Op deze foto zie je een vriendin en haar mama. Het huis met het dakterras waar ik nu woon, huren we aan hen dit jaar, het is een tussenstop. Dat cohousen was te veel, ik wou mijn eigen plek. Nu hopen dat we ooit een huis vinden om te kopen in Brugge…"

Imm002 6 A

"Apero met de girls. Tijdens corona heb ik echt zó veel meer tijd voor mijn vriendinnen gehad omdat ik 6 maanden werkloos was. Daardoor heb ik echt beseft dat ik veel te weinig tijd vrijmaak voor mijn maten. Je bent zo druk bezig, plots ben je 5 jaar later en heb je keiveel gemist. Daarvoor was corona wel goed, om zo eventjes stil te staan. Echt… die druk van de Westerse levensstijl, we leven op zo’n hoog tempo..."

Imm010 16 A

"Dit zijn echt hele goeie vriendinnen van mij, al van toen ik 14 jaar was en nu nog altijd. Vlak voordat La Casita terug open ging - en ik dus nog tijd had - gingen we zwemmen. Ik heb een tijdje gedacht om naar het buitenland te verhuizen, maar als ik ze zo zie, dan kan ik mijn vrienden echt niet achterlaten. Ik heb wel al twee jaar gereisd: een jaar in Zuid-Amerika, dan een skiseizoen gedaan in Frankrijk, dan naar Zuidoost-Azië, maar ik kan mijn vrienden en familie niet meer achterlaten. Ik wil nu wel in Brugge blijven."

Imm008 12 A

"Ik passeerde langs het koffiehuis achter La Casita, Basiel Urban Greenhouse, en heb daar een foto genomen van een random groep meisjes. Ik heb die foto vooral genomen omdat ik het echt zalig vind dat er zoveel toffe handelszaken in de buurt zitten. Ik vind echt dat hoe meer toffe plekken er in de buurt zijn, hoe meer je buurt leeft. Ik had die dag ook m’n eerste vaccin gehad, dus er moest zeker een foto genomen worden!"

Imm005 9 A

"Ik heb wel iets met stations. Iedereen vertrekt naar ergens of komt thuis. Ik heb dat ook met luchthavens. Ik ben een echte reiziger en ben heel geïnteresseerd in de verhalen van mensen die vertrekken en thuiskomen. In steden als Antwerpen heb je ook veel meer verschillende culturen, dat mis ik echt in Brugge. Brugge is wit hé. Ik vond dat tijdens mijn reizen zo verrijkend om nieuwe culturen te leren kennen en dat mis ik hier nu echt wel. In m’n café probeer ik wel zo wat andere culturen te tonen."

Imm009 13 A

"Samen met een vriendin heb ik een wandeling gedaan van 25 km langs de kust en terwijl foto’s gaan bekijken van Ann-Sophie Delbeck. De wandeling was voor Kom op tegen Kanker, voor team Sander. Mijn vriendin heeft ook kanker overwonnen, dus dat was best een emotionele dag. We hebben heel veel gepraat over het leven, maar ook over de dood. Ook veel over Sander. Iedereen die we tegenkwamen sprak ook over Sander, hoe ze hem kenden, hoe ze op een manier met hem verbonden waren."

Imm012 18 A

"Ik ben 6 maanden geleden verhuisd naar centrum Brugge en ik had kruiden nodig voor in mijn bakken op ons dakterras. We wonen nu 5 minuten van La Casita, wat echt nodig was en gewoon heel handig is."

Imm015 21 A

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.