JULIETTE - LET'S GET THIS PARTY RESTARTED

"De quote op deze foto “toen pissen plassen werd, is het gezeik pas echt begonnen” past voor mij echt volledig bij de corona periode, bij al die maatregelen en al dat gezeik. Je vindt de quote in de Afsnis, een café in Gent. Ik was daar - na één van mijn laatste examens - iets gaan drinken met een vriendin van mijn opleiding. Toen ze naar het toilet ging, heb ik haar gevraagd om van de quote een foto te nemen."

Selectie 1


"Hier liet ik mijn allereerste tattoo zetten. Hij staat vooral symbool voor selflove, het is een reminder dat de liefde voor mezelf groter is dan de liefde in de fucked up relatie waaruit ik kom. De basis voor het ontwerp vond ik online en de tattoo artiest heeft er dan nog een aantal dingen aan aangepast."

Selectie 2

"Dit is Charlie, de hond van een maat. We waren op stap in Brugge, maar die hond wist echt geen weg met zichzelf. Wij liepen op ons gemak door de stad met een koffietje, maar wel ook met een gestoorde hond. Op een bepaald moment hebben we dan maar beslist om naar een hondenweide te gaan en op weg naar daar vond hij het blijkbaar heel leuk om de hele rit uit het raam te hangen. Die hond heeft rare streken…"

Imm003 18 A

"Eten, eten, eten - dat vat het weekendje Antwerpen met Luka wel samen. We hadden zalig lekker ontbeten op dit terrasje en wilden vertrekken om naar het MAS te wandelen, maar het personeel bleef maar vergeten om ons de rekening te brengen. Na 25 minuten en het 4 keer (!) opnieuw te vragen, hebben we dan toch eindelijk kunnen betalen. Het moment dat we opstaan en het terras verlaten, begint het te onweren en stortregenen. We zijn nooit in het MAS geraakt…"

Qlkhqlqf


"Deze foto nam ik in Borgloon, met vriendinnen uit Limburg waarmee ik aan Narafi (School of Arts) gestudeerd heb. We wilden er tapas gaan eten, maar het bleek meer om food sharing te gaan. En, het was niet half zo goed als in De Republiek in Brugge!"

Selectie 3

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.