Viktor

Viktor ging naar school in de Kunstacademie in de Katelijnestraat en studeerde daarna verder aan het KASK in Gent. Na de opleiding Fotografie keerde hij als kersvers afgestudeerde terug naar Brugge. Als hij niet werkt aan een kunstproject dan vind je hem in de buurt van een skatepark. Afgelopen zomer kon je zijn werk spotten op Konvooi, het volgende op de agenda is een eigen boek en een tentoonstelling tijdens het MOOOV filmfestival. Volgens Viktor moet het in Brugge soms misschien wat meer vanuit jezelf komen. Het is niet altijd gemakkelijk om dingen te verwezenlijken, maar dat zorgt net voor een keiharde diy mentaliteit, vindt hij.

Als niemand anders het doet, zullen we het zelf wel doen. Zo zijn de dingen ook veel puurder, staat wat we organiseren veel dichter bij de mensen en bij de stad.

- Viktor

88236480 215966402880907 5758420936176959488 n

Foto: Viktor Van Hoof.

De skatescene in Brugge leeft 100 procent. Er zijn weinig andere steden die zo’n hechte crew hebben. Iedereen kent elkaar, mensen van andere klassen en leeftijden komen samen. Het is echt een lifestyle.

- Viktor

Young ones viktor en claire

Chq de short docu "Young Ones" met het verhaal van Viktor en Claire hier !

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.