Het Lab

Het Lab is een verzameling open ateliers voor print, video, makers, muzikanten … zeg maar de creatieve broeihaard van Het Entrepot. Je kunt er terecht om te leren over en te experimenteren met beeld en klank. Het Lab organiseert geregeld workshops en talks om jongeren nieuwe skills te leren.

"De deal is: wij kopen materiaal aan, iedereen met een lidkaart kan er gebruik van maken. Zeefdruktafels, risoprinters, houtbewerkingsbanken, camera’s en videobewerkingssoftware, … We zijn zelfs een audiostudio aan het bouwen voor iedereen die met muziek en klank wil experimenteren."

Check alle mogelijkheden op de website van Het Lab.

Voor wie wild wordt van inkt en de geur van verse prints is er Het Printlab: het grootste open zeefdruk / grafisch atelier in Brugge. Grafische kunsten staan er centraal. Je kunt er terecht om te zeefdrukken, te risoprinten en houtsnedes/lino’s te drukken. Om gebruik te maken van het Printlab, moet je lid zijn. Lid worden kan hier !

Timothy

Portretten door Timothy Verlinde.

Wild van audioproductie? Plannen om je eerste plaat op te nemen? Of op zoek naar een klankbord als muzikant? Het Lab is er voortaan ook voor audio-peeps! Het Entrepot breidt Het Lab uit met een (opname)studio waar experiment met sound centraal staat. En er is ook een extra coördinator om de studio leven in te blazen: Pieter-Jan Cools.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.