JAARBOEK 2020

Dat 2020 op zijn minst een jaar was om nooit te vergeten, daar is iedereen het wel over eens. Met Jong Volk besloten we dat onvergetelijke jaar vast te leggen op papier. Amerikaans jaarboek-gewijs brengen we het jong volk dat in 2020 rondhing in Brugge - of liever, vooral thuis bleef... - in één document in beeld.

We vroegen 20 jonge creatievelingen om elk 5 portretten te maken en verzamelden zo een momentopname van 100 jongeren: jong creatief / sportief / sociaal / muzikaal / geëngageerd / … volk. Elke jongere schreef ook een korte getuigenis neer over hoe hij of zij 2020 beleefde en wat de verwachtingen voor 2021 zijn.

Check hier de digitale versie van het jaarboek 2020!
Of vraag jouw gratis exemplaar aan via hallo@jongvolk.be.

Jaarboek I
Jaarboek V

2020 was godverdikke pittig, op élk vlak. Maar ja, “we hebben toch niet te klagen hé”. Zolang we in 2021 maar terug écht jeugdig mogen en kunnen zijn, i.p.v. genageld aan onze computerschermen met eindeloze to-do-lijsten...

- Emiel

Jaarboek II

Ik heb het meest plezier gehaald uit het terugzien van mijn vrienden en het terug op school komen na de zomervakantie, omdat ik het contact echt miste. 2021 wordt hopelijk een nieuw jaar, met nieuwe kansen, maar hopelijk geen nieuwe onverwachte dodelijke ziektes die de hele boel verknoeien...

- Baha

Jaarboek III
Jaarboek VII

Portretten door: Jana Germanus, Jeroen Van Acker, Maarten Derous, Seth Muylle, Renée Eelbode, Timothy Verlinde, Jokke De Roo, Jasper van het Groenewoud, Jovi Cauwels, Daniil Lavrovski, Daan Schellemans, Imhotep Vandeputte, Laurie Missiaen, Cedric Verstraete, Demi Van Eck, Margot Merlevede, Sanne De Muynck, Jacobus Vandenabeele, Nina Everaert en Thomas Risteyn / Vormgeving: Stijn Gevens (ism Mathias Timmermans).

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.