Wildgroei: Bar literair met Doorn Roosje - #1 Chloë Borrizee

Tijdens Brugotta Festival cureerde huiskunstenaar Doorn Roosje Bar Literair! Samen met enkele door haar uitgekozen genodigden maakte Doorn Roosje twee uur lang het mooie weer op Villa Bota.

"Dit jaar kreeg ik als huiskunstenaar de kans om Bar Literair te cureren. Jammer genoeg kon deze editie niet in levende lijve doorgaan, maar toch wilden we de artiesten in de kijker zetten. In deze radioshow hoor je hun favoriete muziek, een stuk van de interviews en dragen ze zelfgeschreven werk voor. We willen jullie deze volledige interviews natuurlijk niet ontnemen! Bar Literair was de aanzet tot deze interviews, maar Brugge heeft nog veel meer te bieden. Daarom de bijkomende titel Wildgroei."

Brugge is een plaats waar van alles borrelt, leeft en bloeit. Niet alles valt in een afgebakend bloembakje te steken. Met wildgroei zal ik trachten nog meer kunstenaars op mijn zeteltje te krijgen en hen aan het woord te laten via gezellige gesprekjes.

- Doorn Roosje

De eerste artieste die we aan het woord laten is Chloé Borrizee. Chloé schrijft sinds kinds af aan al teksten en gedichten. Recent kwam ze hiermee naar buiten en was ze al te zien op Klankveld van Jeugdhuis Comma. Volg haar schrijfsels via de facebookpagina Chloé's schrijfsels of @chloeborrizee op instagram!

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.