Wildgroei: Bar literair met Doorn Roosje - #2 Siegert Vlaemynck

Tijdens Brugotta Festival cureerde huiskunstenaar Doorn Roosje Bar Literair! Samen met enkele door haar uitgekozen genodigden maakte Doorn Roosje twee uur lang het mooie weer op Villa Bota.

"Dit jaar kreeg ik als huiskunstenaar de kans om Bar Literair te cureren. Jammer genoeg kon deze editie niet in levende lijve doorgaan, maar toch wilden we de artiesten in de kijker zetten. In deze radioshow hoor je hun favoriete muziek, een stuk van de interviews en dragen ze zelfgeschreven werk voor. We willen jullie deze volledige interviews natuurlijk niet ontnemen! Bar Literair was de aanzet tot deze interviews, maar Brugge heeft nog veel meer te bieden. Daarom de bijkomende titel Wildgroei."

Brugge is een plaats waar van alles borrelt, leeft en bloeit. Niet alles valt in een afgebakend bloembakje te steken. Met wildgroei zal ik trachten nog meer kunstenaars op mijn zeteltje te krijgen en hen aan het woord te laten via gezellige gesprekjes.

- Doorn Roosje

Siegert schrijft al lang teksten, en in een ver verleden durfde hij ook een woordje rappen samen met zijn broer. Siegerts gedichten vinden hun weg recht naar je hart, doordrenkt van slimme woordspielereien met een knipoog. Siegerts gedichten lees je dus maar beter meer dan 1 keer. Je vindt ze via zijn facebookpagina "Siegert."

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.