Wildgroei: Bar literair met Doorn Roosje - #5 Clara Cornil

Tijdens Brugotta Festival cureerde huiskunstenaar Doorn Roosje Bar Literair! Samen met enkele door haar uitgekozen genodigden maakte Doorn Roosje twee uur lang het mooie weer op Villa Bota.

"Dit jaar kreeg ik als huiskunstenaar de kans om Bar Literair te cureren. Jammer genoeg kon deze editie niet in levende lijve doorgaan, maar toch wilden we de artiesten in de kijker zetten. In deze radioshow hoor je hun favoriete muziek, een stuk van de interviews en dragen ze zelfgeschreven werk voor. We willen jullie deze volledige interviews natuurlijk niet ontnemen! Bar Literair was de aanzet tot deze interviews, maar Brugge heeft nog veel meer te bieden. Daarom de bijkomende titel Wildgroei."

Brugge is een plaats waar van alles borrelt, leeft en bloeit. Niet alles valt in een afgebakend bloembakje te steken. Met wildgroei zal ik trachten nog meer kunstenaars op mijn zeteltje te krijgen en hen aan het woord te laten via gezellige gesprekjes.

- Doorn Roosje

Clara Cornil vindt het kruispunt waar wetenschap en kunst elkaar ontmoeten. Via haar kunst probeert ze processen en de wereld te verklaren. Clara speelt viool, zingt en heeft het verborgen talent ook nog eens een heel vlotte pen te hebben. Dit interview met Clara wordt getypeerd door haar rustgevende stem en filosofische inslag.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.