GENERATION WOW

EN HUN BUSINESSCONFERENTIE UIT DE DUIZEND (VROUWEN)

TOGETHER WE DO BETTER”

Aan alle ondernemende vrouwen: omcirkel maandag 10 juni in jullie agenda, want dan kan je je opnieuw laten omringen door 999 gelijkgezinden. Generation WOW, de Belgische community voor vrouwen in business, houdt dan haar jaarlijkse conferentie, dit jaar in het Concertgebouw van Brugge. Je komt er voor business, lifestyle, network and experience, en dat alles in een Better Together-jasje. Na Esther Perel en Bobbi Brown als headliner haalden ze opnieuw alles uit de kast, met niemand minder dan Randi Zuckerberg. Leading lady in tech, aan de wieg bij Facebook, bekend in Silicon Valley en ochja, zus van.

Wij zijn alvast weer van de partij, maar als we één puntje van kritiek mogen geven? Barbara, Angelique, Alice, Marie en Thalisa - wie dit alles mogelijk maken - mogen ook zelf eens in the spotlight staan. Bij deze!

‘Better Together’ als kapstok

“Wanneer we samenkomen kunnen we kennis delen, projecten realiseren en communities waarmaken. Kortom: bergen verzetten. En dat kunnen we bijna letterlijk nemen bij onze eerste topspreker: Julie Brown, Founding Partner en Managing Director van poolexpedities, waaronder die van de tv-serie ‘De Expeditie: Groenland’”, maakt Angelique ons al warm. “Ook schrijver Ish Ait Hamou komt langs op ons podium. Als voormalig danser en choreograaf beweegt hij zich nu vooral maatschappelijk, met de kracht van verhalen. Marketinggoeroe Carole Lamarque vertelt je dan weer welke collabs, influencers en creators de redding of ondergang kunnen zijn van je bedrijf. Maar dat is nog niet alles…”

Generation Wow Create Elevate  Buro Bonito 89 websize

Ontmoet Randi Zuckerberg offline

“Hoe mens en technologie kunnen samenwerken is misschien wel dé vraag van vandaag”, vult Barbara aan. “Hoe stel je je grenzen op, als carrièrevrouw maar ook als moeder? Hoe kan je inspelen op het veranderende consumentengedrag? En vooral: waar gaan we naartoe met AI? Randi Zuckerberg to the rescue. Ze vult namelijk nog meer schoenen dan enkel ‘de zus van’.

Zo was ze jarenlang Marketing Director van Facebook, is ze baas van haar eigen contentbedrijf, bestsellerauteur, Emmy-genomineerde, investeerder en spreekbuis voor vrouwelijke ondernemers. Ze was dan ook meteen enthousiast om de oversteek te maken. Randi geeft ons een kijk in haar leven en kennis, voor het eerst op een podium in België.”

Al dat (zang)talent

“Met Generation WOW zijn we natuurlijk ook zelf enkele collabs aangegaan. Zo creëerden we samen met Clio Goldbrenner een unieke tas voor KickCancer en geeft kunstenares Stien Bekaert een mini-expo én een van haar werken weg. Tijdens de pauzes kan je onze lifestylepartners leren kennen en polst onze goeie vriendin Emely Christiaens, bekend van het tv-programma ‘Stukken

van mensen’, naar jullie bevindingen, met haar zelfrelativerende flair. We moeten onszelf niet altijd serieus nemen”, knipoogt Angelique. “Het muzikaal intermezzo wordt dit jaar verzorgd door ‘Allez, Chantez!’, waar iedereen kan - nee, zal - aan meedoen. Want wat samen zingen vrijmaakt, is onbeschrijfelijk. Zeker in het Concertgebouw in Brugge, akoestisch gezien één van de beste zalen in Europa.”

Netwerken in stijl

“Offline samenkomen blijft belangrijk, maar het was wel mooi om te zien hoe al die vrouwen vorig jaar meteen hun WhatsApp of Instagram uitwisselden na het netwerkmoment. Dat verbindingsmoment zal nu nog efficiënter verlopen dankzij onze gloednieuwe netwerk-app”, toont

Angelique trots. “Eentje van lokale makelij trouwens, door het Brugse softwarebedrijf ‘Bits of Love’. Voorlopig is de app enkel beschikbaar voor wie komt naar de conferentie, maar we zien hier nog meer mogelijkheden mee. Een mooi voorbeeld van hoe mens en technologie better together kan zijn.”

Generation WOW - 'Better Together'- Conferentie - 10 juni Concertgebouw Brugge

Meer info en tickets via www.generationwow.be

Follow & Likes? @thisisgenerationwow

Generation Wow Create Elevate  Buro Bonito 65 websize

'Generation WOW x Zeeparel' tekst door Isabeau Verbist'

De Zeeparel is een gratis koffietafelmagazine aan zee, met een stijlvolle waaier aan lifestylecontent.

Zo kijkt creatief duo Manou Pattyn en Isabeau Verbist ongegeneerd binnen in de mooiste strandcabines, kleerkasten, kunstateliers en interieurs. Whats not to love? Om de twee maand rolt hun nieuwste editie van de persen in Drukkerij Pattyn in Veurne en strandt het neer bij de lokale handelaars, van De Panne tot De Haan.

Tekst: Isabeau Verbist.
Uit BLVRD Magazine editie #39.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.