BLOEMPOTCAST #2 ELINA EN LORE VAN CLIMATE CONSCIOUS

In de podcastreeks #bloempotcast gaan Sarah, Jan-Willem en Louisa op zoek naar verhalen van Brugse jongeren die zich engageren voor het klimaat, op een bepaalde manier "groen leven" of bewust duurzame keuzes maken.

In deze tweede aflevering gaat host Noa in gesprek met Elina en Lore van Climate Conscious. Climate Conscious is een platform dat werd opgericht door zeven vrienden tussen de 17 en 21 jaar oud, die strijden voor een betere toekomst. Ze zetten zich in om interessante informatie over de klimaatverandering te verzamelen en op een heldere manier te communiceren. Geen hoge piefenpraat, maar wel duidelijke info op maat van jongeren.

Bloempotql ne mqh

Wat is het verschil tussen klimaat en milieu? Waarom is de klimaatverandering ernstig? Wat kan je zelf doen? Hoe zet je de eerste stap richting vegetarisch of veganistisch eten? Op een verantwoorde manier reizen, hoe doe je dat? Broeikasgassen, wat was dat nu weer? ...

Voor concrete tips kun je ook terecht op de facebook- en instagrampagina van Climate Conscious!

Bloempotcast I

Wil je zelf je verhaal vertellen, eigen ervaringen delen of weet je meer over een dit thema? Laat het ons dan weten via hallo@jongvolk.be!

Logo: Stijn Gevens.
Audio montage: Lex Calebout.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.