LORE

'Van jongs af aan kijk ik vol verbazing naar de natuur en hoe wonderbaarlijk die is. Al snel merkte ik op dat niet iedereen met evenveel respect met de natuur omgaat. Meer zelfs, we maken er een puinhoop van! Vanuit die enorme frustratie vind ik de energie om niet alleen te zeggen wat je kan doen, maar ook om dat te tonen!

Er werd mij eens gevraagd waarom ik dit doe, waarom ik mijn tijd spendeer aan m'n eigen leven vormgeven om binnen de grenzen van de aarde te kunnen leven èn andere mensen motiveer om hetzelfde te doen. Na wat denken, kwam het antwoord... Liefde! Uit liefde voor mijn familie, mijn vrienden, de onbekenden op de bus en de onbekenden aan de andere kant van de wereld. Maar ook uit liefde voor mezelf en mijn toekomst, om die reden probeer ik dat grote, angstaanjagende probleem te begrijpen, uit te leggen, handelbaar en begrijpelijk te maken. Zo maken we samen de wereld, stap voor stap, zet na zet, steeds beter!'

LORE

Lore is ook één van de zeven jongeren achter het project Climate Conscious. Check zeker eens hun Facebook- of Instagrampagina en neem een kijkje op de website!

Foto: Jasper van het Groenewoud.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.