BLOEMPOTCAST #1 SARAH, NOA & JAN-WILLEM

In de podcastreeks #bloempotcast gaan Sarah, Jan-Willem en Noa op zoek naar verhalen van Brugse jongeren die zich engageren voor het klimaat, op een bepaalde manier "groen leven" of bewust duurzame keuzes maken.

Vanaf aflevering #2 krijg je telkens één van de drie als host bij een gast te horen, maar voor de allereerste aflevering gaan ze in gesprek met elkaar. Vanuit de vraag "Waarom engageer je je als jongere voor het klimaat en hoe hou je dat vol?" stellen ze zichzelf voor.

Bloempotcast I

Sinds wanneer engageer je je voor het klimaat? Ging het langzaamaan of was er een soort "wake up call"-moment? Hoe ga je om met klimaatcritici? Wanneer zakt de moed je wel eens in de schoenen? Welke (kleine) veranderingen heb je zelf aangebracht in je dagelijkse routine? Hoe ben je zelf bewuster gaan leven? Hoe hou je het vol om je te engageren voor een probleem dat morgen niet opgelost raakt? Uit welke momenten put je energie om door te gaan?

Wil je zelf je verhaal vertellen, eigen ervaringen delen of weet je meer over een dit thema? Laat het ons dan weten via hallo@jongvolk.be!

Logo: Stijn Gevens.
Audio montage: Lex Calebout.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.