Wildgroei: Bar literair met Doorn Roosje - #6 Jo Verdievel

Tijdens Brugotta Festival cureerde huiskunstenaar Doorn Roosje Bar Literair! Samen met enkele door haar uitgekozen genodigden maakte Doorn Roosje twee uur lang het mooie weer op Villa Bota.

"Dit jaar kreeg ik als huiskunstenaar de kans om Bar Literair te cureren. Jammer genoeg kon deze editie niet in levende lijve doorgaan, maar toch wilden we de artiesten in de kijker zetten. In deze radioshow hoor je hun favoriete muziek, een stuk van de interviews en dragen ze zelfgeschreven werk voor. We willen jullie deze volledige interviews natuurlijk niet ontnemen! Bar Literair was de aanzet tot deze interviews, maar Brugge heeft nog veel meer te bieden. Daarom de bijkomende titel Wildgroei."

Brugge is een plaats waar van alles borrelt, leeft en bloeit. Niet alles valt in een afgebakend bloembakje te steken. Met wildgroei zal ik trachten nog meer kunstenaars op mijn zeteltje te krijgen en hen aan het woord te laten via gezellige gesprekjes.

- Doorn Roosje

Deze gast is Jo Verdievel. Jo is een jonge Maldegemnaar die zich keihard engageert in Brugge. Jo werkt mee aan het Lab in Brugge, een opnamestudio waar jong Brugs talent zich kan ontplooien en waar ze terecht kunnen om te leren producen en opnemen. Is een jonge kerel met een flink stel hersens die out of the box durven denken en origineel uit de hoek durven komen. Hij schrijft onder andere rapteksten, gedichten en slam-poetry onder de naam Skald. Ondertussen zet hij ook zijn eerste stappen in de produce-wereld en leert hij werken met Ableton waarbij hij niet in één genre te duwen valt.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.