Anything Can Happen ➤ Livestreams opzetten met Warre Ceulemans

➤ Til je livestreams naar een hoger niveau
➤ Leer werken met streamingsoftware OBS
➤ Ook voor beginners
Warre is niet alleen aan computerwizard, hij zorgt er ook voor dat de livestreams van onze favoriete radiozender Villa Bota zowel technisch als visueel in orde zijn. Hij leert je wat OBS (Open Broadcaster Software) is, hoe je het moet opzetten en voor welke toepassingen je het kan gebruiken. In coronatijden is livestreaming alomtegenwoordig, dus doe er je voordeel mee. Deze kennis is onontbeerlijk voor vloggers, bands, kunstenaars, dj’s, culturele organisatie, enzovoort.

Goe bezig beter

➤ 'Anything Can Happen' is de noemer van een reeks workshops, inspiratiesessies of andere initiatieven door en voor (creatieve) jongeren. Voorlopig via Zoom, maar hopelijk ook snel in real life.We geven the stage aan iemand die iets wil tonen of uitleggen. Zowel voor wie het woord neemt als wie meevolgt, heerst er vrijheid. Alles kan. Je kan heel actief meedoen en vragen stellen, of gewoon achteruitleunen. Het ergste dat er kan gebeuren is dat je geïnspireerd raakt!

➤ Dit werkt in 2 richtingen. Laat Het Entrepot weten wat jij graag zou leren of wie ze moeten vragen voor een volgende 'Anything Can Happen'. Of bied jezelf aan om ons ACH-platform te ownen!

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.