Anything Can Happen ➤ inspiration talk with Chrostin

➤ Chrostin vertelt over haar carrière, uitdagingen en ambities
➤ Van internationaal doorbreken op je 22e tot het opstarten van een eigen winkel
➤ Luister, laat je inspireren en stel vragen via Zoom


Chrostin, Christina of Lizzy McGuire van den Aldi. Als je haar werk ziet, weet je direct over wie we het hebben. Weinig cartoonisten slagen erin om zware onderwerpen op zo’n luchtige manier op papier te zetten.Het zorgde ervoor dat de carrière van Chrostin heel snel een hoge vlucht nam. Op haar 22e bracht ze haar eerste boek uit: ‘The Ultimate Survival Guide to being a Girl’. Hiermee ging ze wereldwijd, want het boek werd in 7 talen al vertaald. Een jaar later volgde haar tweede boek ‘Sluwe vissen dragen leuke hoedjes’. En in april begint ze met een compleet nieuw avontuur: ze start eigen winkel op in het centrum van haar hometown Mechelen.

Tijdens deze ACH sessie gaan we het hebben over de weg die ze aflegde, onderwerpen waarmee ze barrières doorbrak, haar go-to dansnummer en haar favoriete spullen uit haar nieuwe winkel.

161495602 5829200377097522 9217690249760107742 n

➤ 'Anything Can Happen' is de noemer van een reeks workshops, inspiratiesessies of andere initiatieven door en voor (creatieve) jongeren. Voorlopig via Zoom, maar hopelijk ook snel in real life.
We geven the stage aan iemand die iets wil tonen of uitleggen. Zowel voor wie het woord neemt als wie meevolgt, heerst er vrijheid. Alles kan. Je kan heel actief meedoen en vragen stellen, of gewoon achteruitleunen. Het ergste dat er kan gebeuren is dat je geïnspireerd raakt!

➤ Dit werkt in 2 richtingen. Laat Het Entrepot weten wat jij graag zou leren of wie ze moeten vragen voor een volgende 'Anything Can Happen'. Of bied jezelf aan om ons ACH-platform te ownen. In beide gevallen: send dm!

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.