Anything Can Happen ➤ Femmeology class met Malú

➤ Dansinitiatie: high heels, heupbewegingen, confidence walk
➤ Focus op body empowerment, vrouwelijke energie en sensualiteit
➤ Geen ervaring vereist, open to all, safe space via Zoom!

Malú (zij/haar) is een danser en een visueel kunstenaar. Ze exploreert vooral de Vogue dansstijl. Haar danslessen zijn er voor iedereen die zijn vrouwelijke energie en sensualiteit wil exploreren. Voor LGBTQ en alles daartussen, creëert ze een safe space waar je uit je comfortzone kan stappen.

Malú leert je via deze Zoom-sessie om sensueel en confident te dansen via 3 oefeningen. Met ‘feeling yourself’ leer je verleiden door je eigen lichaam aan te raken volgens muziek. Ze leert je ook de ‘confidence walk’ aan via technieken uit de high heels-stijl. Tot slot leer je ook verschillende heupbewegingen maken. Dit is een dansles, maar evengoed een zoektocht naar je vrouwelijke energie en sensualiteit. Het is vooral belangrijk dat je je goed voelt. Daarom zorgt Malú voor een ongedwongen sfeer waarin niets moet:
Er is geen druk om je een choreografie aan te leren. Zelfexpressie primeert. Hakken mogen maar zijn zeker niet verplicht. We vinden het leuk als je je camera aanzet om je bewegingen te delen, maar dat is uiteraard niet verplicht.

De workshop is OPEN TO ALL! Iedereen is welkom maar weet dat dit een SAFE SPACE is waar iedereen gerespecteerd wordt ongeacht je afkomst, geaardheid, gender, ... Een omgeving die je de mogelijkheid biedt om uit je comfortzone te treden.

130696792 5391467114204186 4918102236987837458 o

➤ 'Anything Can Happen' is de noemer van een reeks workshops, inspiratiesessies of andere initiatieven door en voor (creatieve) jongeren. Voorlopig via Zoom, maar hopelijk ook snel in real life.
We geven the stage aan iemand die iets wil tonen of uitleggen. Zowel voor wie het woord neemt als wie meevolgt, heerst er vrijheid. Alles kan. Je kan heel actief meedoen en vragen stellen, of gewoon achteruitleunen. Het ergste dat er kan gebeuren is dat je geïnspireerd raakt!

➤ Dit werkt in 2 richtingen. Laat Het Entrepot weten wat jij graag zou leren of wie ze moeten vragen voor een volgende 'Anything Can Happen'. Of bied jezelf aan om ons ACH-platform te ownen. In beide gevallen: send dm!

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.