JONG VOLK INGEBLIKT: DE CHEFS, BAKKERS, SLAGERS EN PATISSIERS VAN DE TOEKOMST

Met het project JONG VOLK INGEBLIKT volgen we een heel jaar lang leerlingen uit de laatste graad humaniora van een specifieke school, een school waar een verhaal aan vasthangt. Voor deze eerste editie werken we samen met het 7e jaar uit de richting Gastronomie van Spermalie en de post-secundaire leerlingen uit Ter Groene Poorte.


Dat er elk jaar nieuwe generaties chefs, slagers, bakkers, patissiers, … afstuderen aan de Brugse hotelscholen, dat is best speciaal. Deze jongeren zwerven uit over het hele land, of gaan zelfs naar het buitenland. Voor we ze laten gaan, willen we de nieuwe generatie en hun opleiding op een gepaste manier voorstellen: #jongvolkingeblikt.

Copy of IMG 8260 verkleind
IMG 8957 verkleind
Afbeelding2
IMG 9725 verkleind
Ter groene poorte
IMG 8016 verkleind
IMG 9660 verkleind
IMG 8895 verkleind

Foto's: Jasper van het Groenewoud.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.