Sarah

Sarah is zo'n 10 jaar weggeweest uit Brugge. Eerst heeft ze in Zuid-Amerika gereisd, daarna ging ze film studeren in Gent. “Het idee om in Brugge te blijven is geen moment bij me opgekomen. Het is pas toen ik samen met mijn eerste lief hier terug ben komen wonen, dat het me opviel hoe mooi en interessant de stad is, fantastisch!” In 2017 richtte ze samen met Jeremiah Persyn het creatief productiehuis Sarazon Creative op. Vanuit een drang om aan te tonen wat Brugge te bieden heeft startte Sarah zo’n twee jaar geleden met de reeks Young ones of Bruges. De focus bij de Young Ones ligt op wat jongeren drijft in deze stad, wat hen naar hier haalt of simpelweg wat hen hier houdt.

50844647 2207047892878800 5050533566140645376 n

Naar mijn idee, slagen we er in om een eerlijk beeld te geven van wat onze stad bruisend, levend en aantrekkelijk maakt door de ogen van zeer uiteenlopende jongeren.

- Sarah

Young ones viktor en claire

Het is een feit dat in vergelijking met andere steden hier minder gefeest wordt (hoewel ik altijd wel een dansplekje en drankje heb gevonden) en er minder te doen is (de stad is gewoon kleiner), maar dat weegt niet op tegen wat er allemaal wél is. Hoe klein het hier ook schijnt te zijn, ik heb nog steeds geen tijd genoeg om alles te doen en te gaan bezoeken die ik zou willen.

- Sarah

Ontdek meer over de Young Ones hier...

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.