ROBIN

'Na mijn studies Bakkerij en Chocolatier aan Ter Groene Poorte, volgde ik nog een zevende jaar Meesterpatissier. Ik werkte bij een bakkerij en deed later stage bij Dominique Persoone. Daar is de liefde ontstaan voor de drie dingen waar we met FlavouRRs op inzetten: ijs, koffie en patisserie.

Een viertal, drie - viertal jaar geleden ben ik gestart in Brugge als producent voor ijs, daarbij is nu ook koffie en koekjes gekomen. We maken alles voor de horeca, feestzalen en restaurants. Van componenten tot afgewerkte producten. En dan hebben wij ook twee eigen winkels, eentje aan het station en eentje in het centrum van Brugge, in de Noordzandstraat.

Ik droom ervan om mijn bedrijf uit te bouwen tot main supplier van dessert componenten en afgewerkte producten vooral voor de horeca en feestzalen. Omdat ik geloof in een kwalitatief en milieubewust product waarmee we zoveel mogelijk mensen willen bereiken.'

IMG 3306 min

Foto: Jasper van het Groenewoud.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.