Robin

19 jaar.
7e jaar Gastronomie Spermalie.

Mijn stekje: op internaat.
Weekendwerk: in Leuven, maar niet op culinair niveau dus daar wil ik niet vast werken.
Hobby’s: ik probeer vooral tijd te maken voor vrienden en soms eens te gaan basketten.
Als ik afstudeer ga ik… meteen vast werken. Ik zou eerst veel ervaring willen opdoen op verschillende plekken en dan over 15 jaar een eigen zaak starten.
Ik kijk op naar… mijn papa, hij is ook chefkok in een sterrenzaak. En ook naar mijn peter omdat hij een eigen zaak heeft. Zij hebben mij geïnspireerd, hoewel ze eigenlijk niet wilden dat ik hetzelfde ging doen omdat het wel echt zwaar werk is.
Favoriete comfort food: Lasagne, simpel en lekker.

ROBIN

Mijn signature dish: pizza, lasagne, … nog niet zo culinair. Ik ben hier nu nog maar twee jaar in Spermalie dus ik moet nog veel leren.
Favoriet gereedschap: demi-chef.

Foto: Jasper van het Groenewoud.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.