KENNY

"Caring omschrijft me denk ik het best. Ik sta altijd klaar voor mensen in nood en hecht veel belang aan de tijd die we in elkaar steken, want tijd is iets waarvan we altijd net iets tekort komen."

Kenny Vanden Broucke is een 25 jarige Bruggeling, natuursteenbewerker van beroep en houdt een bloemenleveringsdienst draaiende in zelfstandig bijberoep. Onder de naam dj Nature begon hij in 2017 met draaien, nieuwsgierig naar de energie die het met zich zou meebrengen. Een eerste echte kans kwam er van Wannes Loosveldt om te draaien in ‘De Vetten Os'. Van daaruit is alles wat gegroeid en is m’n muziekstijl doorheen de jaren een beetje veranderd.

"Ik begon met het idee om enkel old school hip hop te draaien en dat is geëvolueerd naar house, funk, rnb en hip hop. Mijn stijl lijkt sterk op die van Kestified, maar die heeft dan ook gewoon een zalige manier van draaien. Ondertussen heb ik al op heel wat plaatsen in en rond Brugge kunnen draaien al hoop ik om na de coronapandemieachtigebullshit De Tank erbij te kunnen tellen. Dus @DeTank : let’s make it happen yo!"

Kenny

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.