CAS

19 jaar.
Post-secundair Bakkerij - Ter Groene Poorte.

Mijn stekje: Afkomstig van Mol, ik zit op kot aan de rand van de stad, aan de Smedenpoort. Het is nu mijn tweede jaar, maar het is toch wat zoeken om nieuwe mensen te leren kennen.
Weekendwerk: Nee, ik heb niet zoveel tijd. Op vrijdag heb ik basketbaltraining, op zaterdag basketbalmatch en op zondag geef ik leiding in de chiro, dus er blijft niet veel over van mijn weekend. Op school vinden ze dat wel niet ideaal dat ik geen weekendwerk bij een bakker doe…
Hobby’s: yes, hobby’s boven weekendwerk…
Hiervoor studeerde ik eerst… Sociaal technische wetenschappen. Ik merkte gewoon dat ik thuis heel erg graag bakte en enkel hier kun je starten zonder een bakkersopleiding te hebben gevolgd in het middelbaar.

CAS TER GROENE POORTE

Als ik afstudeer dan ga ik… nog verder studeren. Ik ben nog niet klaar om te gaan werken, ik heb er nog niet echt nood aan. Ik zou nog een algemene educatieve opleiding volgen om dan les te kunnen geven, bijvoorbeeld hier in Ter Groene Poorte.
Ik kijk op naar… mijn Vokke, die is altijd chefkok geweest in het ziekenhuis. Naar hem heb ik wel altijd opgekeken.
Favoriete comfort food: Iets van pasta, de bocca bijvoorbeeld. De marisol saus kan ik aanraden!
Mijn signature dish: Biefstuk met broccoli, met de country steaks van de colruyt, dat maak ik wel vaak op kot. Hier op school maken we ook vaak bavarois, dat zou ook wel goed lukken.
Favoriet gereedschap: Kenwood.

Foto: Jasper van het Groenewoud.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.