Bengt

19 jaar.
7e jaar Gastronomie - Spermalie.

Mijn stekje: op internaat, al sinds het eerste jaar.
Weekendwerk: Vinterra.
Hobby’s: voor het werk ga ik fitnessen en soms ook gaan vissen of een pintje drinken (in de week).
Als ik afstudeer dan ga ik… genieten van de vrijheid, op reis gaan met vrienden, uitgaan. Daarna vast gaan werken in de keuken in een restaurant.
Ik kijk op naar… mijn oma en mama. Al van kinds af aan wou ik hen helpen in de keuken. Ik wist al lang dat ik Hotelschool wou doen, maar wist nog niet waar. Op een feestje hebben mijn ouders met Wout Bru gesproken en hij heeft hen aangeraden om naar Spermalie te gaan.
Favoriete comfort food: Croque.
Mijn signature dish: Volgens mijn familie is dat tiramisu, maar ik zou veel liever specialiseren in vlees.
Favoriet gereedschap: goede messen en vuur!

BENGT

Foto: Jasper van het Groenewoud.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.