WAWWA - Tankexpo level 3 - 3^3 (drie tot de derde)

151284064 5705786366105591 8512594744447184018 o

➤ Groepsexpo gecureerd door Tank-resident Eva Dinneweth
➤ Met werk van Tank-residenten van verdieping 3
➤ 3 werken per kunstenaar. 3 routes en manieren om ze te bekijken.

--> Reserveer je bezoek via Eventbrite: https://www.eventbrite.be/.../wawwa-tankexpo-level-3-33...

De derde verdieping betekent 3 trappen opklimmen naar het atelier. Daarom doen we de tentoonstelling driedubbel. Elke kunstenaar toont drie werken. Elk werk kan je op drie manieren bekijken. Door middel van drie routes door de tentoonstelling. Alle goede dingen bestaan in drieën. Met werk van onder meer: Eos Tee, Stenen Maandag, Els Lesage, Judith Desmyttere, Peter Lagast, Gilles Dedecker, Hennie Mahieu, Tregraphia - Carlos González, Eva Dinneweth, Els De Roo

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LEVEL 3
Met 33 betaalbare atelierruimtes was De Tank tijdens coronatijden een toevluchtsoord voor meer dan 40 (veelal jonge) kunstenaars. Ze konden er blijven werken, creëren, experimenteren, elk in hun eigen atelier. Met deze reeks expo’s ontstaat er dialoog tussen de Tank-residenten, iets wat niet mogelijk was tijdens de lockdown(s).De ‘Level-tankexpo’s’ vertalen de 3 verdiepingen van De Tank naar 3 expo’s, telkens gecureerd door een artiest die een atelier heeft op de respectieve verdieping.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Wat is WAWWA?
Voluit: We Are What We Are. Dat is een initiatief gedragen en georganiseerd door De Tank-residenten. Het is de bedoeling om een maandelijks event te organiseren in de tentoonstellingsruimte van De Tank.Elk event zal inhoudelijk gedragen zijn door, of komt tot stand vanuit de vraag of de interesses van de residenten. De uitwerking ervan kan zowel resulteren in een expo, performance, lezing, workshop, etc en is ook toegankelijk voor niet-residenten.

--> Reserveer je bezoek via Eventbrite: https://www.eventbrite.be/.../wawwa-tankexpo-level-3-33...

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.