WAWWA - Tankexpo level 2 - DUEL

151184255 5705755529442008 8758190303272401031 o

➤ Groepsexpo gecureerd door Tank-resident Matthias De Wolf
➤ Tank-residenten van verdieping 2 gaan met elkaar een artistiek duel aan
➤ Zoektocht naar contrasten in vorm, inhoud, volume, persoonlijkheid, ...

Reserveer gratis je bezoek: https://www.eventbrite.be/.../wawwa-tankexpo-level-2-duel...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

De Tank-residenten tonen strijdvaardigheid! Strijden is een moeilijk woord in deze tijden. Het omvat plannen, bewapenen, beschermen, ... Allemaal acties die bemoeilijkt worden door huidige omstandigheden. Elke kunstenaar verschilt van elkaar. Op basis van discipline, materiaalkeuze, medium, formaat, inhoud, opstelling, enzovoort. De tentoonstelling krijgt vorm door 2 uiteenlopende werken tegenover elkaar te zetten. De meeste kunstenaar tonen recent werk. Met werk van onder meer:
Bjorn Van Houtte, Esther Cornelis, Frieke Verlé, Dajo Van den Bussche, Lore Chielens, Lore Van Eeghem, Matthias Knockaert, Micheline Vancompernolle, Elias Verrecas, Théo Collie, Arnaud Kuhk, Matthias De Wolf.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LEVEL 2
Met 33 betaalbare atelierruimtes was De Tank tijdens coronatijden een toevluchtsoord voor meer dan 40 (veelal jonge) kunstenaars. Ze konden er blijven werken, creëren, experimenteren, elk in hun eigen atelier. Met deze reeks expo’s ontstaat er dialoog tussen de Tank-residenten, iets wat niet mogelijk was tijdens de lockdown(s). De ‘Level-tankexpo’s’ vertalen de 3 verdiepingen van De Tank naar 3 expo’s, telkens gecureerd door een artiest die een atelier heeft op de respectieve verdieping.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Wat is WAWWA?
Voluit: We Are What We Are. Dat is een initiatief gedragen en georganiseerd door De Tank-residenten. Het is de bedoeling om een maandelijks event te organiseren in de tentoonstellingsruimte van De Tank. Elk event zal inhoudelijk gedragen zijn door, of komt tot stand vanuit de vraag of de interesses van de residenten. De uitwerking ervan kan zowel resulteren in een expo, performance, lezing, workshop, etc en is ook toegankelijk voor niet-residenten. Meer info over De Tank op www.detank.be

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.