18 jaar.
7e jaar Gastronomie - Spermalie.
Mijn stekje: op internaat. Dat was in het begin wat wennen, maar werd door de jaren heen wel leuker en leuker.
Weekendwerk: De Baselic in Dadizele.
Hobby’s: heb ik geen tijd voor… Vrijdag na school ga ik werken, zaterdag ga ik werken en zondag ga ik werken. Enkel tijdens de week is er wel eens tijd voor een pintje.
Als ik afstudeer ga ik… eerst en vooral genieten. Daarna zou ik gaan werken of misschien iets studeren in avondonderwijs, maar niet meer fulltime op de schoolbanken. Ik zou ook wel graag in een restaurant gaan werken.
Ik kijk op naar… plekken waar het gezellig is, goeie bistro’s met een gezellige sfeer. Dat wil ik ook wel graag.
Favoriete comfort food: iets simpel, gewoon de restjes van wat m’n ouders gekookt hebben.
Mijn signature dish: voorgerechten en hapjes, ik hou ervan om iets verfijnder te werken.
Favoriet gereedschap: thermomix.
Foto: Jasper van het Groenewoud.