Lore

Lore Mechelaere​ (22) ​studeert momenteel Regie aan de Toneelacademie in Maastricht. Hiervoor behaalde ze haar bachelor Audiovisuele Kunsten aan het KASK in Gent. Ze houdt van mensen observeren, naar de film gaan, tekenen, plaatjes knippen uit tijdschriften of kranten én - niet onbelangrijk - goede koffie.

"Elke keer als ik in Brugge ben, kan ik het niet laten om koffie te halen bij Li O'Lait. Hun koffie is té goed. Bij deze wil ik alvast solliciteren voor als het in de kunst niets wordt! Oh ja, en die passie voor film, die vergt ook best grote offers. Ik wil niet weten voor hoeveel geld ik al aan boetes heb betaald in de bibliotheek wegens het te laat terugbrengen van dvd’s, maar in ieder geval te veel..."

Thumbnail Profielbeeld

In Brugge geloven ze ondertussen ook niet meer dat ik een Bruggeling ben door mijn vernederlandst accent...
Ik heb al vaak mijn paspoort moeten tonen om het tegendeel te bewijzen. Maar diep van binnen ben ik nog steeds een West-Vlaamse hoor.
Nou!

- Lore

Lore maakte onlangs een online turtorialreeks van vier afleveringen - HOW TO LOVE SOLITUDE - waarin je wordt meegenomen in een kleurrijke wereld waarin angst voor het ‘alleen zijn’ wordt bevraagd. Hoe vaak zijn we nog écht alleen, hoe kan het je aanzetten tot creativiteit en hoe kan je misschien wel van ‘alleen zijn’ gaan houden?

Voor iedereen die momenteel niet weet wat gedaan of tegen zichzelf aanloopt.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.