Laurence Uvin

Onder de naam Plant Tribe Laurence startte haar eigen vegan brunchconcept en geeft daarnaast workshops én yoga sessies bij haar thuis. Haar missie? Jong en oud laten kennismaken met plantbased eten, laten proeven van originele recepten en inspireren tot een gezondere levensstijl!

87665935 198115957960468 5760334515906019328 n

"Ik volgde de opleiding Ergotherapie, maar besloot nadien toch nog verder te studeren in International Business. Een studierichting die veel meer mijn ding bleek te zijn en die me op fantastische plekken bracht. Tijdens mijn stages en reizen in Bali en Australië was ik steeds zo verbaasd over al het kleurrijk plantbased eten dat je er kon krijgen - van groene pancakes tot roze smoothie bowls – je kon het zo gek niet bedenken. Thuis startte ik meteen met koken, het is hetgeen wat ik liefst doe en waar ik echt al mijn creativiteit in kwijt kan!"

Foto Laurence 1

Foto's: Kaat DM Photography.

Tijdens mijn stages en reizen in Bali en Australië was ik steeds zo verbaasd over al het kleurrijk plantbased eten dat je er kon krijgen - van groene pancakes tot roze smoothie bowls – je kon het zo gek niet bedenken.

- Laurence

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.