LAUREN

'Het was nooit het plan om dierenarts-assistent te worden. Ik wou eigenlijk altijd kunst studeren, ik heb in het middelbaar ook altijd kunst gedaan. Maar, ik ben eigenlijk compleet van gedachten veranderd, compleet verkocht door dieren en dan heb ik besloten om dierenzorg te gaan studeren.

Tot mijn 17 jaas was ik doodsbang van alle dieren, echt doodsbang, ook van hamsters… Ik heb altijd dieren gehad, ik had twee katten, maar die mochten niet bij mij in de buurt komen. Toen ik samen met Timo een hond van straat redde, dan is het allemaal begonnen. Toen ontdekte ik dat ik niet meer bang was van dieren. En sindsdien is het echt het ene dier naar het andere en kan ik mij niets anders meer voorstellen dan elke dag met dieren werken.'

LAUREN1

Ik ben eigenlijk van Brussel, van Dilbeek, maar toen ik Timo heb leren kennen zochten we een huis en heb ik iets gevonden in Brugge. En sindsdien ben ik helemaal verliefd geworden op Brugge. Het heeft het hart van een dorp, maar het is groot genoeg om nog een stad te zijn.

- Lauren

Foto: Jasper van het Groenewoud.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.