18 jaar.
7e jaar Gastronomie - Spermalie
Mijn stekje: Ik pendel elke dag vanuit Roeselare, 2 uur door en 2 uur terug.
Weekendwerk: De Merlijn in Beselaere.
Hobby’s: heb ik moeten opgeven door naar Spermalie te komen. Ik turnde en danste.
Als ik afstudeer ga ik… eerst nog ergens anders ervaring opdoen, dus ik weet nog niet zo goed concreet wat ik precies zou gaan doen. Eerst rondreizen en daarna gaan uitzoeken en ontdekken wat de opties in de horeca allemaal zijn.
Ik kijk op naar… goh, niet specifiek iemand. Ik heb wel altijd al willen helpen in de keuken met mijn ouders en heb veel naar kookprogramma’s gekeken, maar er is niet één iemand die me geïnspireerd heeft om deze opleiding te volgen.
Favoriete comfort food: fast food… en dan nog liefst McDonalds.
Mijn signature dish: dat zou mijn GIP zijn van vorig jaar: lamskroontje met rozemarijnsaus, aardappeltjes en winterse groentjes.
Favoriet gereedschap: termomix.
Foto: Jasper van het Groenewoud.