Jongerenwerking 't Salon

Jongerenwerking 't Salon is een vrijetijdswerking voor kansenzoekende jongeren van 12 t.e.m. 25 jaar. Tijdens onze instuifmomenten op woensdag en vrijdag willen we jongeren een chille plek bezorgen waar ze zichzelf kunnen zijn, waar ze andere jongeren kunnen leren kennen, waar ze samen zinvolle vrije tijd kunnen beleven én een luisterend oor kunnen vinden bij één van de medewerkers.

Tijdens onze openingsuren kunnen jullie komen chillen op onze boot waar we heel wat mogelijkheden hebben om ons te amuseren (pingpongen, playstation, pc's, tv, muziekstudio, gezelschapsspelen, darts, voetbaltafel,...). Ook hebben wij een bar waar jullie voor een klein prijsje van een natje en een droogje kunnen genieten!

Daarnaast hechten wij heel veel belang aan het welzijn van de jongeren. Heb je een vraag? Kamp je met een probleem? Droom je ervan om het anders aan te pakken? Wil je graag iets aan je situatie veranderen? Dan kan je zeker bij ons terecht om samen naar antwoorden, alternatieven en oplossingen op zoek te gaan!

Kortom, wij zijn er voor jullie!

DSC04684

Foto: Jasper van het Groenewoud.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.