Jongerenwerking 't Salon

Jongerenwerking 't Salon is een vrijetijdswerking voor kansenzoekende jongeren van 12 t.e.m. 25 jaar. Tijdens onze instuifmomenten op woensdag en vrijdag willen we jongeren een chille plek bezorgen waar ze zichzelf kunnen zijn, waar ze andere jongeren kunnen leren kennen, waar ze samen zinvolle vrije tijd kunnen beleven én een luisterend oor kunnen vinden bij één van de medewerkers.

Tijdens onze openingsuren kunnen jullie komen chillen op onze boot waar we heel wat mogelijkheden hebben om ons te amuseren (pingpongen, playstation, pc's, tv, muziekstudio, gezelschapsspelen, darts, voetbaltafel,...). Ook hebben wij een bar waar jullie voor een klein prijsje van een natje en een droogje kunnen genieten!

Daarnaast hechten wij heel veel belang aan het welzijn van de jongeren. Heb je een vraag? Kamp je met een probleem? Droom je ervan om het anders aan te pakken? Wil je graag iets aan je situatie veranderen? Dan kan je zeker bij ons terecht om samen naar antwoorden, alternatieven en oplossingen op zoek te gaan!

Kortom, wij zijn er voor jullie!

87237873 1024027911308094 4825959115031314432 n

#SAMEN8000

In 't Salon is iedereen tussen 12 en 25 jaar welkom maar wij richten ons specifiek op jongeren die minder kansen en/of mogelijkheden hebben dan andere leeftijdsgenoten.

Ook 't Salon ervaart de gevolgen/beperkingen van de corona pandemie. Daarom doen wij momenteel ook heel wat zaken online! Benieuwd wat we allemaal doen en welke kanalen we hiervoor gebruiken? Neem zeker eens een kijkje op ons Facebookprofiel "Tsalon Bram Ward"!


Foto: jongerenwerking 't salon.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.