Centrum voor Geestelijke Gezondheidzorg

Gaat het even moeilijk? Blijft die donkere wolk in je hoofd maar hangen? Heb je nood aan een luisterend oor? Het is belangrijk dat je niet met je problemen blijft zitten en weet dat je er niet alleen voor staat! Het centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg kan hulp bieden. Zowel jongeren als jongvolwassenen kunnen hier terecht. Via een oriënterend gesprek gaat het CGG na wat ze voor jou kunnen betekenen.

De coronacrisis zet grote druk op het psychisch welzijn van jongeren. Daarom lanceert Stad Brugge in samenwerking met het OCMW een sociaal relanceplan. Het CGG zet hier ook mee zijn schouders onder.

Zit je met angstgevoelens? Voel je je down? Wordt het je soms allemaal wat teveel en weet je niet goed hoe je hiermee moet omgaan? Weet dan dat je met deze klachten niet alleen hoeft te blijven zitten.

"In dit project willen we de drempel naar hulp zo laag mogelijk houden door gesprekken met de jongeren in te plannen in een om vertrouwde omgeving (bijvoorbeeld thuis, op school, ergens waar je je gemakkelijk voelt, ...). Maar ook online gesprekken zijn mogelijk. We bekijken de manier van aanpak telkens op maat. Het Centrum voor Geestelijke Gezondheidzorg zoekt samen met jou wat voor jou de beste hulp kan zijn. Jouw geestelijke gezondheid is prioriteit."

Heb je nood aan een gesprek of wil je meer weten over het project, neem dan contact op met Ilse Vermote via ilse.vermote@cgg.be of op 0495 19 25 91. Het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg heeft twee locaties in Brugge. Langestraat 113, 8000, Brugge (vanaf 24 jaar). Moerkerksesteenweg 116, 8310, Brugge (-16 en 16 tot 24 jaar).

CGG I

Thumbnail: Priscilla du Preez. Flyer: CGG.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.