Centrum voor Geestelijke Gezondheidzorg

CCG2

Gaat het even moeilijk? Blijft die donkere wolk in je hoofd maar hangen? Heb je nood aan een luisterend oor? Het is belangrijk dat je niet met je problemen blijft zitten en weet dat je er niet alleen voor staat!

Het centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg biedt hulp! Zowel jongeren, adolescenten en jongvolwassenen kunnen hier terecht. Via een oriënterend gesprek gaan ze na wat ze voor jou kunnen betekenen.

De coronacrisis zet grote druk op het psychisch welzijn van jongeren en de Belg in het algemeen. Daarom lanceert Stad Brugge in samenwerking met het OCMW een sociaal relanceplan. Het CGG zet hier ook mee zijn schouders onder.

Naast volwassenen en ouderen worden ook jullie, de jongeren, niet vergeten!

Zit je met angstgevoelens? Voel je je down? Wordt het je soms allemaal wat teveel en weet je niet goed hoe je hiermee moet omgaan? Weet dan dat Stad Brugge met het CGG jullie een hart onder de riem kan steken. Je hoeft met deze klachten niet te blijven zitten. Hoe sneller we hiermee samen aan de slag kunnen hoe beter.

In dit project willen we de drempel naar hulp zo laag mogelijk houden door gesprekken met je te plannen in een om vertrouwde omgeving (bijvoorbeeld thuis, op school, ergens waar je je gemakkelijk voelt, ...). Ook online gesprekken zijn mogelijk. Jij kiest!

Skater

Ieder probleem is namelijk anders en vraagt een persoonlijke aanpak. We zoeken samen wat voor jou de beste hulp kan zijn. Jouw geestelijke gezondheid is onze prioriteit!

Heb je nood aan een gesprek of wil je meer weten over het project, neem dan contact op met Ilse Vermote via ilse.vermote@cgg.be of op 0495 19 25 91.

Of wil je meer weten over het CCG?

Het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg heeft twee locaties in Brugge.

1. Langestraat 113, 8000, Brugge (vanaf 24 jaar).

2. Moerkerksesteenweg 116, 8310, Brugge (-16 en 16 tot 24 jaar).

Thumbnail: gezond.be

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.