MARICOLEN AAN HET WERK IN CIRCUSATELIER WOESH

Frank Bonte: "Doordat er in de standenbouw geen stagewerk was moest ik voor mijn leerlingen van het 7e jaar Decor- en standenbouw aan het Technisch Instituut Heilige Familie in Brugge andere pistes zoeken. Via een tip van een collega kwam ik in contact met Elsie van Circusatelier WOESH. Ze wilden graag hun oefenzaal wat opfrissen en daar konden wij handig op inspelen.

De leerlingen maakten ontwerpen en kwamen gezamenlijk tot een totaalconcept dat de medewerkers van WOESH ook zagen zitten. Wat later konden we ons werk beginnen, een project dat 2 weken in beslag zou nemen. Het werd een project waarbij we de oude muren omtoverden tot een fris geheel vol circuselementen. Zowel de leerlingen als de medewerkers van WOESH zagen vol enthousiasme de kleurrijke evolutie met een grote voldoening als gevolg!"

IMG 0910

Het resultaat past goed bij waar WOESH voor staat, en daar ben ik heel blij om. Ik ben heel trots dat ik mag zeggen dat ik daaraan heb mogen meewerken.

- Fien

IMG 0912

Tijdens mijn stage kregen we de kans om van oude lelijke muren iets speciaals te maken. Samen met de andere leerlingen van de klas hebben we een paar ontwerpen gemaakt en zo zijn we tot één eind-ontwerp gekomen. Daarna konden we echt aan de slag: de muren werden beschilderd met figuren en vormen, waardoor er meteen meer sfeer in de zaal kwam.

- Mauri

IMG 0908

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.