HET GROTE VRIJWILLGERS VRIENDENBOEK

Zin om te schrijven, te fotograferen, video's te maken, verhalen te vertellen of mee te werken aan een filmfestival? Word dan One of the Team! ✨

Vul het Grote Vrijwilligers Vriendenboek in van onszelf, BLVRD magazine, MOOOV & PLATFORM en laat er jouw gegevens achter als je zin hebt om mee te werken aan coole projecten.

Vriendenboek

BLVRD Magazine?!
BLVRD magazine is een Brugs jongerenmagazine dat zich focust op jongeren tussen 16 en 26 jaar en ondertussen haar 4e verjaardag vierde. Elke twee maand verschijnt een gedrukte versie waarin via artikels en interviews verschillende aspecten van het jongerenleven in Brugge worden toegelicht. We zijn constant op zoek naar jongeren die zich bij het team willen voegen: fotografen, schrijvers en andere creatievellingen.

MOOOV filmfestival?!
MOOOV Filmfestival strijkt tussen 21 – 29 april neer in Cinema Lumière in Brugge. Het tonen van een diverse wereld, niet enkel op het witte doek maar ook ver daarbuiten, staat centraal. Goesting om tijdens het festival enkele shifts mee te draaien? Tap je al eens graag een pintje? Scheur je al eens graag een ticketje? Hallelujah, we’re looking for you! Film en gezelligheid krijg je er zomaar bij. Voor de cinefielen en meerwaardezoekers die tijdens het festival nieuwe films willen bekijken en beoordelen, is onze jongerenjury een once in a lifetime opportunity.

PLATFORM?!
PLATFORM is een groepje jongeren tussen de 16 en 26 jaar met interesse in film en programmatie. We organiseren voornamelijk filmavonden in Cinema Lumière Brugge waarbij we zelf programmator en organisator zijn. Heb jij altijd al zelf eens een film willen kiezen om te tonen in de cinema? Ben je cinefiel (in wording) en praat je er graag met anderen over? Of ben je geëngageerd om kleine evenementen mee op poten te zetten? Dan is PLATFORM ideaal voor jou.

Jong Volk?!
Jong Volk is een online contentplatform voor Brugse jongeren. Op het platform willen we tonen dat Brugge leeft, dat de stad meer is dan een historisch centrum en dat heel veel jongeren met interessante projecten bezig zijn en boeiende verhalen te vertellen hebben. Op allerlei manieren - via podcasts, video reeksen, interviews, illustraties, … - brengt het platform die verhalen in beeld, samen met jonge creatievelingen. Een podcast rond klimaat opstarten, via interviews andere jongeren een stem geven, een eigen idee uitwerken dat je concreet wil maken? Kan allemaal! Wij zijn steeds op zoek naar jongeren die een / hun verhaal willen vertellen of mee willen helpen om op een creatieve manier anderen hun verhalen en projecten in beeld te brengen.

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.