Colada

Colada, dat is Andrès, Neil, Rodrigo en Bjorn. Vanuit het idee dat er wel wat meer underground feestjes in Brugge mogen plaatsvinden, besloten ze daar zelf iets aan te doen. De ingrediënten voor een Colada feestje: creatievelingen een platform geven, alternatieve en onbekende plekken opzoeken en mensen elkaar laten ontmoeten. “Have your people call my people”, dat is het idee achter al hun events. Colada wil mensen samenbrengen, vrienden van vrienden van vrienden, en zo een community gevoel creëren.

78765101 2492402457638524 2463128113207312384 o 1

"Eén van mijn dromen is om zelf een galerij te openen, in een of ander groot magazijn, waar iedereen zomaar kan binnenlopen. Met Colada-evenementen willen we ook al een stap zetten in die richting: evenementen organiseren op speciale locaties en daar exposities in verwerken die zo toegankelijk zijn voor iedereen."

RODRIGO FRAGA

"Met onze feestjes willen we uniek zijn, vernieuwend, een soort exclusiviteit uitstralen, iets wat je niet elke dag beleefd. Altijd creatief en vernieuwend zijn is niet gemakkelijk, maar het is wel een heel interessante uitdaging."

NEIL HAESEBROUCK

Uw browser wordt niet ondersteund, schakel over naar een andere voor een optimale ervaring.